Kurssi alkaa 28.8. ja päättyy 4.12.2023
Itserekisteröityminen kurssille alkaa 15.6. ja päättyy 22.11.2023. Voit aloittaa kurssin suorittamisen heti itserekisteröinnin jälkeen kurssin voimassaoloaikana.
(Huomaathan, että saadaksesi kurssisuorituksen, sinun tulee olla ilmoittaunut CampusOnlinen, avoimen AMK:n tai LABin Pepin kautta kurssille)

HUOM! Tämä kurssi on suunnattu muille kuin LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoille. (Kurssi on samansisältöinen kuin Asiakkuudet ja markkinointi, joka on LABin liiketalouden opiskelijoille pakollinen perusopinto. Ja kahta samansisältöistä kurssia ei voi sisällyttää tutkintoon.)

Markkinoinnin peruskäsitteitä ja perusteita käsittelevä kurssikokonaisuus on jaettu kahteen osaan:

Markkinoi vaikuttavasti 1 (2op) ja Markkinoi vaikuttavasti 2 (3 op). Kurssit on toteutettu kahden markkinoinnin opettajan yhteistuotantona ja hyödyntäen muita markkinoinnin osaajia asiantuntijoina, joten saat varmasti kattavan ja monipuolisen johdatuksen markkinoinnin saloihin.

Kurssin videoesittelyn linkki
Katso kurssin videoesittely

Molemmat kurssit suoritettuasi voit hyväksilukea myöhemmin LABin Asiakkuudet ja markkinointi (5op) -kurssin.

Markkinoi vaikuttavasti 1 -kurssi keskittyy seuraaviin osa-alueisiin:

Mitä on markkinointi, osto- ja kulutuskäyttäytyminen sekä kilpailijat, kumppanit ja liiketoimintaympäristöt

Suoritettuaan kurssin opiskelija osaa:
- hahmottaa markkinoinnin merkityksen yrityksen liiketoiminnassa
- tunnistaa asiakaslähtöisen liiketoiminnan.
- ymmärtää markkinoinnin ja asiakaslähtöisen liiketoiminnan keskeisiä käsitteitä.

Kurssin voi suorittaa lähes täysin oman aikataulun mukaisesti, kunhan kurssin oppimistehtävät on palautettuna määräaikoihin mennessä.

Kurssin arviointi: hyväksytty – hylätty. Hyväksyn arvosanan saa, kun kaikki kurssin oppimistehtävät on suoritettu hyväksytysti.