Kurssi alkaa 20.2. ja päättyy 24.5.2023
Itserekisteröityminen kurssille alkaa 12.12. ja päättyy 8.5.2023. Voit aloittaa kurssin suorittamisen heti itserekisteröinnin jälkeen kurssin voimassaoloaikana.
(Huomaathan, että saadaksesi kurssisuorituksen, sinun tulee olla ilmoittaunut CampusOnlinen, avoimen AMK:n tai LABin Pepin kautta kurssille)


Markkinoinnin peruskäsitteitä ja perusteita käsittelevä kurssikokonaisuus on jaettu kahteen osaan:
Markkinoi vaikuttavasti 1 (2op) ja Markkinoi vaikuttavasti 2 (3 op). Kurssit on toteutettu kahden markkinoinnin opettajan yhteistuotantona ja hyödyntäen muita markkinoinnin osaajia asiantuntijoina, joten saat varmasti kattavan ja monipuolisen johdatuksen markkinoinnin saloihin.

Kurssin videoesittelyn linkki
Katso kurssikokonaisuuden videoesittely

Molemmat kurssit suoritettuasi voit hyväksilukea myöhemmin LABin Asiakkuudet ja markkinointi (5op) -kurssin. Markkinoi vaikuttavasti 2 kurssin esitietovaatimuksena on Markkinoi vaikuttavasti 1 -kurssin suoritus (jos olet suorittanut kaikki 1. kurssin tehtävät hyväksytysti, voi osallistua kurssille vaikka loppuasrvosana ei olisi vielä kirjautunut)

Markkinoi vaikuttavasti 2 -kurssi keskittyy seuraaviin osa-alueisiin:

Segmentointi ja kohdentaminen, brändit ja brändäys, tuotteistaminen, some- / digimarkkinointi sekä asiakaspalvelu ja myyntityö.

Suoritettuaan kurssin opiskelija osaa
- tunnistaa markkinointi- ja myyntiprosessin vaiheet.
- ymmärtää brändin rakentamisen ja merkityksen liiketoiminnassa
- hahmottaa segmentointiprosessin ja sen hyödyt
- ymmärtää digimarkkinoinnin peruskäsitteet
- tunnistaa asiakastarpeita ja ymmärtää niiden merkityksen yrityksen menestykselle

Kurssin voi suorittaa lähes täysin oman aikataulun mukaisesti, kunhan kurssin oppimistehtävät on palautettuna määräaikoihin mennessä.

Kurssin arviointi: hyväksytty – hylätty. Hyväksyn arvosanan saa, kun kaikki kurssin oppimistehtävät on suoritettu hyväksytysti.